Використання ультрафонофорезу мірамістину при лікуванні генералізованого пародонтиту у хворих на бронхіальну астму на тлі інгаляційної глюкокортикостероїдної терапії - Самойленко, А.В.; Бабенко, В.М. (Таврический медико-биологический вестник, 2009)
Приведенны результаты клинико-лабораторного исследования больных на