Ефективність препарату«Триглобулін» при лікуванні ВІЛ-інфікованих дітей з бактеріальними ангінами (вплив на рівень ендогенного ендотоксину, клінічну динаміку) - Римаренко, Н.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2009)
Обследовано 39 ВИЧ-инфицированных детей с бактериальными ангинами средней