Інституційні чинники підвищення конкурентоспроможності економіки України - Другов, О.О. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Виходячи із припущення, що подальше нарощення рівня конкурентоспроможності економіки України неможливе без інституційних змін у суспільстві, досліджено найбільш адекватні сучасним світовим тенденціям можливі їх напрями. Обґрунтовано твердження про стратегічну важливість розвитку сфери освіти та науки для підвищення рівня конкурентоспроможності економіки. ----------