Садиба Судієнків в Очкиному - Чухно, В. (Сiверянський лiтопис, 2011)
У статті йдеться про садибу Судієнків у с. Очкине Середино-Будського району Сумської області, одну з найвідоміших садиб України кінця XVІІІ – початку XХ ст.