Чернігівська «Просвіта» за часів Української Центральної Ради - Фомська, С. (Сiверянський лiтопис, 2011)
У статті проведено історичне дослідження відродження та діяльності чернігівського губернського товариства «Просвіта» за часів Української Центральної Ради. Висвітлено основні напрямки його діяльності щодо відродження української культурної та історичної спадщини.