Історичні аспекти розвитку банківської системи України - Д’яконова, І.І. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Розглянуто історичні аспекти розвитку банківської системи України, а також обґрунтовано власний підхід щодо визначення етапів розвитку банківської системи України. ----------