«Я думав, які теми були б цікаві…» Праці Григорія Кураса, спогади і матеріали про українського історика - Легецька, Л. (Сiверянський лiтопис, 2011)
Рецензія на книгу: «Я думав, які теми були б цікаві…» Праці Григорія Кураса, спогади і матеріали про українського історика / Черніг. центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів держ. влади, органів місц. самоврядування, державних п-в, установ і орг.; упоряд.: В.М. Бойко, Т.П. Демченко, І.Я. Каганова. – Чернігів: видавець Лозовий В.М., 2010. – 80 с.: іл.