Вплив інформаційно-комунікаціоної складової на конкурентоспроможність країни - Іванова, В.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Розглянуто роль інформаційно-комунікаційної складової у забезпеченні конкурентоспроможності країни та зв’язок останньої з розвитком економіки, що ґрунтується на знаннях. ----------