Анализ показателей суточного мониторирования ЭКГ и АД у больных ЮРА - Кутузова, Л.А. (Таврический медико-биологический вестник, 2010)
Представлено комплексне дослiдження стану серцево-судинної системи у хворих на ЮРА, по даним суточного монiторiнгу. Проведенi науковi дослiдження дозволили виявити комплекснс прогностичнi показники ЭКГ, АТ та ЧСС пiд впливом вегетативних механизмiв гомеостазу та застосування як додаткових крiтерiїв дiагностики визначної патологiї.