Клиническое исследование препарата Амбовит при лечении больных аденомой предстательной железы - Клименко, П.М.; Демидов, М.И.; Чабанов, В.А.; Гурженко, Ю.Н. (Таврический медико-биологический вестник, 2010)
Дано оцінку єфективності лікування 36 хворих з доброякісою гіперплазією передміхурової залози I ступеня. Препарат було назначено по20 крапель 3 раза на добу протягом 1-6 місяців. Ефективність лікування , як достатню або високу, відиічено у 23(63,8%) із 36 паціентів. Розміри передміхурової залози по даним сонографічних досліджень не змінилися, хоч відмічено достовірні позитивні зміни внутрішноорганної гемодинаміки. Побічних ефектів під час лікування не виявлено.