Характеристика биохимических и физико-химических свойств желчи у детей с функциональными расстройствами гепатобилиарной зоны - Лагунова, Н.В.; Лебедева, О.Д. (Таврический медико-биологический вестник, 2010)
У статті викладені основні зміни біохімічного і фізико-хімічного складу жовчі міхурової порції у дітей із функціональними ураженнями гепатобіліарної системи. Наведений аналіз порівняльної оцінки фрактальної розмірності кристалів жовчі у дітей із функціональними порушеннями жовчодинаміки в порівнянні з групою контролю.