Эрозивные поражения слизистой оболочки полости рта в фазе дегидратации: современные подходы к лечению - Колесник, В.М.; Дурягина, Л.Х.; Лавровская, Я.А. (Таврический медико-биологический вестник, 2010)
Застосування солкосерил адгезивної дентальної пасти в комплексній терапії захворювань слизової оболонки порожнини рота, яки супроводжуються утворенням ерозій, сприяло швидшому купiрованню клінічних симптомів i епiтелiзацiї осередку ураження. Позитивний клінічний результат був досягнений на 3-4 діб швидше, ніж у пацієнтів, які не приймали препарат.