Клиническая эффективность винтовой фиксации ортопедических конструкций с опорой на имплантатах - Сысоев, Н.П.; Мельниченко, Д.И. (Таврический медико-биологический вестник, 2010)
У ході проведеного дослідження 27 пацієнтів із малими дефектами зубних рядів верхньої щелепи була доведена висока клінічна ефективність гвинтової фіксації ортопедичних конструкцій з опорою на імплантатах. Показано, що застосування цього методу фіксації зубних протезів з опорою на імплантатах зменшує ризк розвитку запалення слизової оболонки протезного ложа, характеризується гігієнічністю та практичністю.