Основные задачи и организационные принципы интеграции науки и образования - Пидоричева, И.Ю. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Розглянуто проблеми взаємодії науки й освіти. Проаналізовано існуючі уявлення вчених про доцільні межі та шляхи інтеграції науки й освіти. Виділено мету та основні задачі в реалізації інтеграційної взаємодії вказаних сфер діяльності. Запропоновано організаційні принципи співробітництва науки й освіти.----------