Особенности УЗ-диагностики образований яичников в детском возрасте - Румянцева, З.С.; Егорова, Я.А. (Таврический медико-биологический вестник, 2010)
В статті приведені матеріали дослідження 439 дівчаток з пухлинами та пухлино подібними утвореннями яєчників. Головним методом діагностики яких була УЗ-діагностика, наведені найважливіші критерії найбільш поширених форм цієї патології.