Изменения некоторых метаболических показателей в динамике лечения больных пептической язвой двенадцатиперстной кишки в сочетании с гипертонической болезнью - Бурмак, Ю.Г.; Белокобыльская, Д.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2010)
За результатами роботи наведено особливості змін ліпоксигеназних метаболітів арахідонової кислоти у сироватці крові та активності ліпопероксидації у хворих на пептичну виразку дванадцятипалої кишки у сполученні з гіпертонічною хворобою. Приділена динаміка показників у процесі лікування та перевага комбінованої терапії.