Опыт лечения инфицированного панкреонекроза - Воронов, А.Н. (Таврический медико-биологический вестник, 2010)
На когорті хворих (143 особи) на гострий панкреатит показано результативність використання октрестатину, що проявилося зниженням загального шпитального ліжко-дня, прискоренням редукції набряку підшлункової залози, попередженням хвилеподібного перебігу захворювання, покращенням якості життя згідно критерію зникнення болю. Октрестатин може бути рекомендованим як ефективний засіб зниження екзокринної функції підшлункової залози.