Определение уровня кислотостабильных ингибиторов смешанной слюны у ортопедических пациентов после дентальной имплантации и протезирования несъемными конструкциями - Ирза, О.Л. (Таврический медико-биологический вестник, 2010)
Дослідження рівня КСІ проводилось у 2 групах пацієнтів : 1 група – де використовувались металокерамічні протези, 2 група - де використовувались безметалеві керамічні протези. Найшвидше нормалізування показників КСІ спостерігалось у 2 групі, де пацієнтам виготовляли безметалеві керамічні протези. Застосування імуномодулятора Ербисол значно прискорювало адаптацію организму після протезування.