Течение поствакцинального периода у детей раннего возраста - Черняева, Е.С.; Гайжеман, Р.В.; Бабич, И.А.; Лебедева, О.М. (Таврический медико-биологический вестник, 2010)
У роботi представленi результати вивчення перебiгу поствакцiнального перiоду у 10581 дитини у вiцi до 3 рокiв в залежностi вiд типу вакцини та їх аналiз.