Характеристика биохимических и физико-химических свойств желчи у детей с функциональными расстройствами гепато-билиарной зоны на этапе санаторно-курортной реабилитации - Лагунова, Н.В.; Лебедева, О.Д. (Таврический медико-биологический вестник, 2010)
У статті викладені основні зміни біохімічного та фізико-хімічного складу жовчі міхурової порції у дітей з функціональними розладами динаміки жовчі після етапу санаторно-курортної реабілітації. Наведено аналіз порівняльної оцінки фрактальної розмірності кристалів жовчі до і після курсу бальнеотерапії у дітей з функціональними порушеннями жовчовиділення.