Влияние неблагоприятных погодных условий на качество курортной реабилитации - Пономарев, В.А. (Таврический медико-биологический вестник, 2010)
Проведено дослідження метеолабільних реакцій в умовах курорту серед 650 хворих зі складанням короткострокових прогнозів з урахуванням пиків геліомагнітної активності. Було встановлено, що це сприяє більшцілеспрямованному й оперативному проведенню комплексу геліомагнітнних зааходів.