Методологические особенности определения износа основных фондов в условиях расширенного производства - Иванов, С.Е. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Розкрито зв'язок відновленої вартості основних фондів з амортизацією основного капіталу, описано методологічні особливості відновлення вартості основних фондів в умовах розширеного відтворення, наведено приклади розрахунку повного відтворення первинної вартості виробничого потенціалу підприємства.----------