Использование стержневых АВФ для лечения ложных суставов ладьевидной кости - Хмызов, С.А.; Тихоненко, А.А.; Тихоненко, А.Т. (Таврический медико-биологический вестник, 2010)
У статті автори аналізують результати використання апаратів зовнішньої фіксації (АЗФ) для лікування несправжнього суглобу човноподібної кістки. Досягнута консолідація у 96% випадках. Результати підтверджені даними за шкалою DASH та Mayo Wrist Score. Засіб лікування несправжнього суглоба з використанням АЗФ рекомендовано для широкого впровадження в клінічну практику.