Глюкокортикоиды - Килесса, В.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2010)
Оглядова стаття присвячена фізіологічною дією природних глюкокортикоїдів, причин розвитку дисфункції глюкокортикоїдів на системному і реґіонарному рівнях. Обговорюються питання, як сучасного використання препаратів ГК, так і можливим перспективам розвитку фармакологиї ГК