Соціально-економічні умови формування використання людського капіталу в Україні - Булєєв, І.П. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Рецензія на монографію: Антонюк В.П. Формування та використання людського капіталу в Україні: соціально-економічна оцінка та забезпечення розвитку: Монографія / НАН України. Ін-т економіки пром-сті. – Донецьк, 2007. – 348 с.