Совершенствование системы управления ликвидностью банков в Украине - Карпова, Е.И. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Розглянуто актуальні проблеми управління ліквідністю банків другого рівня в Україні. Запропоновано систему сучасних методів управління ліквідністю комерційних банків і розроблено пропозиції щодо вдосконалення регулювання ліквідності банків в Україні. ----------