Структурная организация селезенки интактных крыс-самцов линии Вистар 2-х, 6-ти и 12-ти месячного возраста - Мороз, Г.А.; Озерова, Н.Ю. (Таврический медико-биологический вестник, 2010)
За допомогою світлооптичного і електронно-мікроскопічного методів дослідження вивчена структурна організація селезінки інтактних 2-х, 6-ти та 12-ти місячних щурів-самців лінії Вістар. Виявлено вікової особливості структурної організації селезінки у 6-ти і 12-ти місячних щурів.