Політичні партії України у системі субнаціональних відносин “центр–регіони” - Кукарцев, О. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2008)
Досліджено роль політичних партій України у взаємовідносинах двох політико-територіальних рівнів влади – загальнодержавного і регіонального. Розглянуто сучасні тенденції розвитку вітчизняної партійної системи у контексті відносин “центр–регіони”.