Особенности предпринимательской деятельности в рекреационной сфере - Амоша, А.И.; Саломатина, Л.Н. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Розглянуто питання діяльності суб'єктів туристичного ринку АР Крим. Подано пропозиції щодо підвищення їх ролі у бюджетонаповнюваності туристичної галузі. ----------