Чутки як спосіб організації та самоорганізації інформаційного простору політики - Климанська, Л. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2008)
Розглянуто певну “мережу координат”, понять, ключових запитань, якими дослідник інформа- ційного простору політики може скористатися у вивченні чуток , і технолог – робити певні висновки щодо управлінських, технологічних моментів у використанні їх при плануванні комунікативних технологій.