Гуманітарні та соціальні аспекти кадрової політики в умовах реформування Збройних сил України - Сивак, О. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2008)
Розглянуто гуманітарні та соціальні аспекти кадрової політики, організація виховання військо-вослужбовців у дусі відданості Вітчизні, морально-психологічного загартування військовослужбовців Збройних сил України.