Політична еліта у контексті трансформаційних процесів українського суспільства - Кіянка, І. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2008)
Проаналізовано проблематику політичної еліти у контексті трансформаційних процесів українського суспільства, зокрема розглядаються особливості формування сучасної політичної української еліти.