Церковно-партійна взаємодія у виборах в Західній Україні у міжвоєнний період - Яцишин, У. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2008)
Проаналізовано специфіку взаємодії політичних партій із церквою та релігійними організаціями під час виборів, які проходили на західноукраїнських землях, коли вони входили до складу Польщі.