Теоретическое обоснование маркетинговой деятельности при предоставлении коммунальных услуг - Бражникова, Л.Н. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Проаналізовано характерні ознаки житлово-комунальних послуг. Розкрито сутність концепції маркетингу й окреслено тенденції розвитку маркетингово орієнтованого підходу до вдосконалення діяльності підприємств ЖКГ. ----------