Аксіологічний вимір політичного маніпулювання - Кучма, Л. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2009)
Розглянуто проблему ціннісного виміру політичного маніпулювання в сучасних політичних процесах, приділено увагу антиціннісному трактуванню маніпулювання у його співвідношенні з базовими суспільними цінностями.