Урядова стабільність: теоретико-методологічні засади дослідження - Литвин, В. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2009)
Проаналізовано поняття “урядова стабільність”. Розглянуто теоретико-методологічні засади дослідження урядової стабільності. Визначено індикатори та методи вимірів урядової стабільності.