Національний медіа-простір в умовах глобалізації: прийоми боротьби та правила захисту - Малик, І. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2009)
Розглядаються проблеми національного медіа-простору в умовах глобалізації. Проведені паралелі з досвідом роботи європейських країн в інформаційній сфері.