Політико-правові аспекти виборчих технологій та особливості їх використання в Україні - Станкевич, Б. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2009)
Розкрито суть виборчих технологій. Здійснено політико-правовий аналіз їх застосування під час проведення виборчих кампаній.