Виборчі списки як індикатор внутрішньопартійної комунікації (на прикладі виборчої кампанії 2006 року) - Шиманова, О. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2009)
Проаналізовано процес формування партійних списків до парламенту та органів місцевого самоврядування тих політичних сил, що в результаті виборів 26 березня 2006 року потрапили до парламенту; сам партійний список визначено як складову внутрішньопартійної комунікації.