Іноваційне оновлення техніко-технологічної бази промислового виробництва на синергетичних засадах:теорія і практика - Амоша, О.І.; Булєєв, І.П.; Шевцова, Г.З. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Розглянуто проблеми технологічного розвитку вітчизняного промислового комплексу. Обґрунтовано можливості інноваційного оновлення техніко-технологічної бази виробництва на синергетичних засадах. ----------