Толерантність: Інтернет-джерела праворадикальних рухів України - Пасічний, Р. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2010)
Розглядаються основи ідеології та рівень толерантності праворадикальних рухів та організацій України. Вивчаються Інтернет-ресурси цих рухів та організацій як засіб впливу на масову свідомість. Виділено “групи несприйняття”, щодо яких вчиняються нетолерантні дії чи ксенофобські акції активістами цих організацій. Досліджуються причини участі в нетолерантних діях чи висловлюваннях. Робиться висновок, що гармонійна злагода громадян в Україні має забезпечуватися на основі правового захисту.