Роль телебачення як ефективного інформаційного ресурсу під час виборів Президента України 1999 р. - Станкевич, Б. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2010)
Розглянуто питання використання телебачення як інформаційного ресурсу під час проведення виборчої кампанії в Україні. Обґрунтовано, що телебачення має істотний вплив на думку виборців, проте рівень цього впливу залежить від складної сукупності чинників. Сформульовано ключові рекомендації політико-правових норм стосовно поліпшення можливостей участі та умов використання телебачення у виборчому процесі.