Формування іміджу авторитарного лідера в сучасних умовах - Шурко, О.; Новик, А. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2010)
Висвітлено запити та потреби суспільства в сильному лідері авторитарного типу. Розглянута різниця між іміджем демократичного та авторитарного лідера і їх специфіки формування.