Концепция механизма управления финансовым потенциалом промышленного предприятия - Егоров, П.В.; Сердюк-Копчекчи, Ю.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
На підставі функціонального підходу запропоновано концепцію механізму управління фінансовим потенціалом промислового підприємства, яка включає діагностику, регулювання та моніторинг показників певного типу фінансової стійкості промислового підприємства. ----------