Промисловий трансформаційний потенціал регіонів України - Захарченко, В.І. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
На основі розробленої методики подано економічну оцінку часткових (трудового, природно-ресурсного, ресурсів сільськогосподарської сировини, основних і оборотних фондів, інноваційного, інвестиційного та ін.) та інтегрального трансформаційних потенціалів промисловості регіонів України. ----------