Регулювання якості підготовки кваліфікованих кадрів для підприємств промислового регіону - Жорняк, Т.С.; Філатова, Т.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Досліджено методи оцінки якості підготовки кваліфікованих кадрів та запропоновано заходи щодо удосконалення регулювання якості підготовки кваліфікованих кадрів для підприємств промислового регіону. ----------