Моделювання взаємодії агентів та інституціональної динамики кластерно-сітьової структури - Пилипенко, А.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Обґрунтовано інституціональні передумови виникнення кластерів підприємств. Визначено особливості розробки стратегії розвитку кластерно-сітьової структури. Розроблено модель узгодження правил групової взаємодії. Обґрунтовано особливості інтеграції та процес адаптації власного бачення окремого підприємства щодо присутності у кластері. ----------