Особенности выявления рисков и оценки их страхования - Цопа, Н.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Розглянуто особливості виявлення ризиків і оцінки їх страхування в сучасних економічних умовах. Запропоновано класифікації ризиків залежно від можливості їх оцінити з якісного або кількісного боку і застрахувати. ----------