Компьютер в аспекте социальной трансформации общества - Винарик, Л.С.; Грантковский, А.С. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Проаналізовано позитивні та негативні явища використання комп'ютерної техніки, визначено соціальні чинники, що супроводжують процес створення інформаційного суспільства. ----------