Щастя як загальна мета людського життя в античній етиці стоїцизму - Кравченко, П.; Москаленко, С. (Філософські обрії, 2008)
Цією статтею розпочинається публікування циклу соціально-етичних досліджень П.А.Кравченка та С.М.Москаленка філософського тлумачення категорії щастя як мети людської життєдіяльності представниками античної філософської думки.